måndag 3 oktober 2016

Lite av varje 2016-10-03

Ny lokal på g
Det har gått ett tag sen jag skrev nåt här nu. Det som tagit mycket av min tid är det att vi måste hitta en ny lokal då den vi har ska byggas om till en lägenhet. Så vi lägger nu allt fokus på att hitta en ny lokal, och då en lite större såklart så att vi kan växa. Även om det är mycket jobb med detta så känner jag att det sannolikt blir bättre så här eftersom vi nu kommer att få tag i en lokal där vi kan vara mer långsiktiga. Bara en sån sak som att bygga kylrum kommer att bli ett kul projekt och är nåt som jag tror kommer spara plats samtidigt som vi kan öka kapaciteten. Nu har vi ca 10 gamla kylskåp vilket stjäl väldigt mycket utrymme. Vi kommer kanske också att ha en lokal med golvbrunn vilket kommer vara väldigt praktiskt... Vi har förhoppningsvis en lokal på g, men det är inte på långa vägar klart än. Det kommer nog bli som ett andra hem detta...

Öl- & Whiskymässan
I fredags var jag en sväng förbi Öl- & Whiskymässan. Överlag var det riktigt trevligt och priserna var överkomliga, speciellt med tanke på att jag lyckats komma över fribiljett, tack Joakim Pettersson! Den mesta ölen var bra men två gånger blev jag förvånad över att det inte smakade riktigt rätt, det är ju ändå kommersiella bryggerier det handlar om. Jag är väl kanske lite skadad som går och letar fel på det här sättet.

Robert Lagergren i sitt esse! Han serverade en IPA och en session IPA. Jag hann prova IPA:n och den var väldigt trevlig! Robert var ju en hembryggare som oss andra tidigare men har nu tagit steget och blivit vuxen. Nu driver han Qvarnens Brygghus som håller till i restaurang Milous lokaler i Nacka. 

Här har vi Johan som förhoppningsvis kommer gå med i föreningen snart, en trevlig kille med smak för goda drycker och tillverkning av dessa.

Vackert kompakt och tredimensionellt skum...

Gotlands Bryggeri har tydligen brutit sig loss från Spendrups, det bådar gott känner jag
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar