mina ingredienser
|
12 l inmäskningsvatten
|
100 % Pilsnermalt (4,5 kg)
|
30 g Summit (ca 14% tror jag) @ 60 minuter
25 g Amarillo @ 6 dagar före tappning |
Jäst: W34/70
|
mina mäskningsraster
|
67°C i 60 minuter
|
mina värden
|
pre-boil volume:
pre-boil gravity: 1.0xx |
koktid: 60 minuter
|
volym i jäshink: 17,3 liter (efter spädning)
post-boil gravity: 1.048 (teoretiskt efter spädning)
|
mitt jässchema
|
Lager: 11-12°C i minst 1 vecka, sen flytt till 18°C några dagar, sen kallkrasch några dagar
|
2018-10-13: Bryggningen gick riktigt bra helt utan missöden. Denna ska torrhumlas innan flasktappningen.
2018-10-31: torrhumlade med 25 gram amarillo
2018-10-31: torrhumlade med 25 gram amarillo
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar