mina ingredienser
|
1 burk Horizon rissirap (450 g)
|
3 liter vatten
|
"lite humle"
|
"en gnutta" WLP833
|
2015-10-24: Pre boil OG var 1.044, post boil OG var 1.059. Koket varade i 60 minuter. Jag hade en humlegiva vid 60 minuter som jag inte vägde eller vet vilken sort det var. Jästen tillsattes direkt från ett nytt rör med jäst, resten gjorde jag en förkultur av till dubbelbocken som bryggdes helgen därpå. Jäsning sker i jäskylen i 9,5 grader, mitt vanliga lagerprogram.
2016-02-20: lite väl mycket beska, i övrigt ganska tråkigt. Som en grumlig budweiser med en massa beska. Färgen var grå...
2016-02-20: lite väl mycket beska, i övrigt ganska tråkigt. Som en grumlig budweiser med en massa beska. Färgen var grå...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar